Trenutno je drevo še nekoliko višje od stavbe plezalnega centra, vendar ne za dolgo, saj bo center visok kar 18 metrov. to, da lahko gradimo dovolj visoko je bil tudi eden od razlogov, zakaj gradimo center ravno v Štepanjskem naselju. Ko smo raziskovali lokacije za plezalni center, smo si želeli, da bi imeli možnost zgraditi čim višje stene in tukaj je bilo to mogoče. No, sicer ni šlo brez zapletov, ampak k sreči smo jih rešili, čeprav nam je to vzelo kar veliko časa, energije in predvsem požrlo kar nekaj živčkov. Lokacija nas je pritegnila tudi iz drugih razlogov: ker je v zelenem območju, ker je blizu obvoznice in ker je do nje zelo dobra povezava (peš, s kolesom in z avtobusom).

Pridi kaj naokrog že zdaj, ko se center še gradi in se prepričaj, da je res lepo. In še lepše bo! Ko bomo tam lahko plezali. ;)

Foto: Bojana Ropoša / Vse pravice pridržane.

Komentarji