Otroci in mladina že odštevajo zadnje tedne do počitnic, naša plezalna šola pa je to soboto tudi uspešno končala letošnjo sezono.

Mala dvorana bo tako mnogo bolj dostopna. Dobrodošli že takoj po službi, do 18h oz. 20h, ko se pričnejo vadbe za odrasle.

Bolderca vam je z dvema konceptoma treninga – barvno postavljeni problemi in »šutalnico«, na razpolago vse dni. Vabljeni na učenje tehnike in sproščanje domišljije. Če vam prav pride kakšna ideja, pridite in pokukajte pod roke in noge treniranih.

Prav tako vam je za resen trening ali uvodno raztezanje mnogo bolj dostopna trening-ogrevalna dvorana. Wood boulder, tram, lestev, proste uteži in mnogo drugih pripomočkov zagotavlja dober trening v klimatiziranem prostoru.

Z namenom načrtovanja vašega obiska vam je na razpolago pregled zasedenosti dvoran, ažuriran je tedensko.

Vsi se veselimo svežega gozdnega in morskega zraka, kadar pa se vam ne uspe prebiti iz mesta v naravna plezališča, smo tu mi. Za vas imamo prijetnih 22°C pri tleh in ne več kot 25°C v zgornji tretjini naših 17m sten; iz tal črpamo 15°C hladno vodo in jo spuščamo v sistem talnega in stropnega pohlajevanja, vlago v konicah uravnavamo s pomočjo klimata. Žaluzije zastrejo popoldansko sonce, nov zmogljiv filter pa odstrani magnezij, brez katerega pravi plezalci nismo srečni. Namesto prometnih konic, ptičjega petja med posedanjem v vrsti za smer in že leta na pamet poznanih kombinacij oprimkov, vam predlagamo ogrevalni prevoz s kolesom in prijetno glasbeno kuliso med plezanjem povsem frišnih smerc. V razpoložljivem času več plezalnega trening užitka, s katerim si boste priplezali formo za vikend skalne kolajne, ko je časa dovolj za gozd in skalo.

Vse to po poletno stopljenih cenah, odrasli 7€, študentje in 65+let 5€, do 13let 4€, do 5let 3€ ne glede na termin prihoda. Zdaj pa še nasvet za škorajšnje počitnikarje učence in dijake ter maturante: za 50€ si kupite poletno počitniško vstopnico, plezajte družabno vsak dan med 26. 6. in 31. 8.

Dobrodošli!