V sodelovanju s ŠportSiTi organiziramo zanimiv plezalni športni dan za vrtce, osnovne in srednje šole. Vabimo vas, da nas obiščete v okviru športnih dni, ki jih načrtujete v vašem vrtcu oziroma na šoli.

Za koga je športni dan primeren?

Športni dnevi so primerni za različne starostne skupine otrok, od vrtčevskih otrok do srednješolcev in študentov. Pod strokovnim vodstvom je lahko pri nas istočasno aktivnih do 150 otrok oziroma mladostnikov.

  • PLEZANJE ZA ŠOLARJE OD 1. DO 5. RAZREDA
  • PLEZANJE ZA ŠOLARJE OD 6. RAZREDA DALJE IN ZA DIJAKE

Kdo smo?

V Plezalnem centru Ljubljana je za izvedbo plezalnih športnih dni zadolžena izkušena ekipa strokovno usposobljenih inštruktorjev športnega plezanja. Večina ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem otrok in mladine.

Soorganizator ŠportSiTi, ki nam pomaga pri izvedbi športnih dni, ima že več kot 20 letne izkušnje z organiziranjem športnih dni za šolarje. V tem času se je z njihovo pomočjo gibalo že več kot 200.000 šolarjev iz vse Slovenije.

Skupaj skrbimo za izvedbo zanimivega in zabavnega plezalnega programa, ki ga prilagodimo starostni skupini.

Kaj nudimo?

V skladu s predhodnim dogovorom poskrbimo za primeren program, in sicer: plezanje na visoki, nizki in balvanski steni. Za vse otroke zagotovimo plezalno opremo in strokovno vodstvo inštruktorjev.

Otroci so razdeljeni v manjše skupine, ki se s plezanjem in z njim povezanimi gibalnimi dejavnostmi spoznavajo na različnih površinah v plezalnem centru.

Osnovnošolci in dijaki plezajo na umetnih plezalnih stenah v vseh treh plezalnih dvoranah. Velika plezalna dvorana je visoka 17 metrov in ima preko 100 smeri,  težavnosti od 4a do 8c. V dvorani je veliko previsov, zajed, razov in streh ter 3 različne poči. Mala plezalna dvorana je visoka 11 metrov in ima okoli 50 smeri, težkih od 4a do 7a. Radovedneži, ki jih zanima, kaj se dogaja v veliki dvorani, lahko z balkona uživajo v pogledu na plezanje s ptičje perspektive. Balvanska dvorana je visoka 4,5 metra in ima različne naklone in oblike.

Poleg plezanja lahko po želji izvedemo tudi predavanja o športnem plezanju, alpinizmu, plezalnih potovanjih, plezalni opremi in varnosti.

Ponujamo tudi možnost organizacije avtobusnega prevoza od vaše šole do nas in nazaj.

Cena

  • 150 minut plezalnega programa = 9 EUR/otroka
  • plezanje + avtobusni prevoz Ljubljana = 11 EUR/otroka
  • plezanje + avtobusni prevoz okolica (do 30 km) = 12 EUR/otroka
  • plezanje + avtobusni prevoz ostala Slovenija = 15 EUR/otroka

Informacije

Za dodatne informacije se obrnite na g. Damjana Adlešiča po telefonu: +386 (0)41 693 668 ali e-pošti na adlesic@sportsiti.com.

Komentarji