Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev ali klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.

Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih. Plezali bomo v plezališču Vipavska Bela, Vipava in na balvanih v Vitovljah.

Za varnost, dobro počutje in pravo športno vzdušje bomo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim izobraževanjem in usmerjanjem mladine.

Tabor poteka v organizaciji Društva za razvoj plezalne kulture.

Program

1. DAN: Ob 8. uri se dobimo pred Plezalnim centrom Ljubljana in se skupaj odpeljemo proti Vipavi (za prevoz poskrbite starši). Plezanje v plezališču Vipavska Bela.
2. DAN: Plezanje na balvanih v Vitovljah.
3. DAN: Plezanje v plezališču Vipavska Bela ali Vipava. Starše pričakujemo po 16. uri v kampu, kjer spimo.

Ob večerih je poskrbljeno za zabavno preživljanje časa – igramo se igre v naravi, zakurimo ogenj, se učimo trikov iz vrvne tehnike.

Nastanitev

Šotorili bomo v kampu Vrhpolje, zdravo hrano si bomo pripravljali sami in prav tako pomivali posodo, skrbeli za urejen tabor in se tudi na splošno trudili biti čim bolj samostojni in organizirani. Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli inštruktorji.

Oprema

Otrok potrebuje: spalno vrečo in podlogo ter šotor (en šotor na tri osebe), osebni jedilni pribor in globok krožnik ter skodelico, kopalke, zdravstveno izkaznico. Priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada; v kolikor imate tudi vrv in sisteme, to prinesite s seboj. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

Cena

170 EUR/otroka za 3-dnevni tabor oz. 100 EUR/otroka za srednješolce, ki so udeleženci naše plezalne šole.*
*Cena vključuje spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.

POPUSTI:

  • 10 % popust za udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno).
  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

Popusti se ne seštevajo!

Prijave in plačilo

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev!

Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom poravnati akontacijo v višini 30€ na transakcijski račun Društva za razvoj plezalne kulture.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Društvo za razvoj plezalne kulture
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6145 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

V kolikor otrok še ni član Društva za razvoj plezalne kulture, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 6 : 1. Udeleženci srednješolci, ki plačajo posebno ceno, niso zajeti v zgornja razmerja varovanci : inštruktorjem. Tabor bo izpeljan ob vsaj 8 prijavljenih udeležencih.

V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor se prijava prekliče iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.

V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si. Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Komentarji