Vsako leto gremo širit svoja plezalna obzorja na tabor v tujini. Letos bomo prvič raziskovali Avstrijo.

Tabor traja 14 dni (od 24.6. do 7.7. 2017). Primeren je za otroke in mladino iz vse Slovenije in tujine od 12. leta naprej. Od udeležencev se pričakuje, da niso začetniki in imajo izkušnje  s plezanjem v skali. Organizator tabora je Društvo za razvoj plezalne kulture.

Destinacija letošnjega megatabora bo Zillertal v Avstriji. Gre za odlično raznoliko plezalno področje kjer plezanje poteka po granitu in gnajsu. V okolici je mnogo odličnih balvanov in tudi zanimivih plezališč za športno plezanje, tako da bomo kombinirali obe plezalni zvrsti. Težavnost smeri in balvanov je raznolika in primerna za vse mlade (in stare ;)) plezalce.

Nastanjeni bomo v kempu v okolici Mayrhofna, plezališča in balvanišča se nahajajo v okolici. Poleg plezanja in družabnega večernega druženja v kampu bomo svoja telesa namakali v rekah in jezerih, šli pogledat bližnji Innsbruck, opazovali krave ter se vsekakor meli fino.

Še nekaj videov za motivacijo:

RocTrip 2008:
https://www.youtube.com/watch?v=7l3Ltj0C9Sc

Tudi štrik je:
https://www.youtube.com/watch?v=AB772txCHrA

Lahkih balvanov je dovolj:
https://www.youtube.com/watch?v=uG_I3MHQPXo

Obvezna oprema

S seboj potrebujete naslednje: spalna vreča in podloga ter šotor (en šotor na tri osebe), osebni jedilni pribor in globok krožnik ter skodelica, priporočljiva je osebna plezalna oprema (plezalke, pas in plezalna čelada), kopalke, zdravstvena izkaznica. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi.

Prevoz, nastanitev in cena

Spi se v šotorih v kampu. Prevoz do Zillertala, med lokacijami in po potrebi med plezališči bo organiziran s kombiji. Dostopi so večinoma peš. V ceno so vključeni vsi stroški tabora.

510 EUR/osebo za 14-dnevni tabor*
*Cena vključuje prevoz, spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.

POPUSTI:

  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

Popusti se ne seštevajo!

Tabor bo organiziran in izpeljan v razmerju varovanci : inštruktorji=8 : 1.
Inštruktorja na taboru sta David Debeljak in Klemen Kejžar. Ob večjem številu prijav bo aktivirana še kakšna trenerska faca.

Prijave in plačilo

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno do 28. maja oz ob prijavi poravnati akontacijo v višini 100 eur na transakcijski račun Društva za razvoj plezalne kulture.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Društvo za razvoj plezalne kulture
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6145 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Sklic: SI00 01-2017

V kolikor udeleženec še ni član Društva za razvoj plezalne kulture, je potrebno plačati tudi članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Podatki za nakazilo članarine so zapisani zgoraj, v namen pa napišete: Članarina, ime in priimek.

V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor se prijava prekliče iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.
V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije lahko pišete na dave@plezalnicenter.si (vodja tabora) ali info@plezalnicenter.si.

Preverite kako smo se imeli:

Komentarji