Za otroke med 6. in 14. letom starosti smo pripravili zabavne in zelo aktivne počitniške plezalne dni.

Počitniška plezalna šola poteka v času poletnihjesenskih, zimskih (za osrednjo Slovenijo) in prvomajskih šolskih počitnic. Otroci lahko pri nas preživijo od enega počitniškega dne do celega tedna. Med poletnimi počitnicami ste vabljeni, da z nami ostanete tudi več kot en teden.
Počitniški plezalni dan traja od 7.30. do 16.30. ure (celodnevni program), lahko pa otrok izkoristi samo dopoldanske plezalne aktivnosti, ki potekajo do 13. ure (delni program – samo do kosila, ki ni več vključeno v ceno).
Program bo izveden ob najmanj petih prijavljenih otrocih.

Program in potek

Jutranji zbor ob 7.30 v Plezalnem centru Ljubljana. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na izkušnje in starost.
1. DEL: od 7.30. do 13. ure + malica
Najprej se otroci na sprehodu in preko skupne igre dobro zbudijo, razgibajo in poskrbijo za splošno kondicijo. Sledi plezalni del, kjer osvajajo oziroma nadgrajujejo plezalno znanje. Plezajo na visoki steni s pomočjo vrvi, kjer se učijo tudi vrvne tehnike, ter na nizki – balvanski steni.  Med plezanjem imamo pavzo za malico.

KOSILO: okvirno ob 13. uri + počitek
Kosila nam dostavlja Catering Koren.

2. DEL: okvirno od 13.30. do 16.30. ure
V popoldanskem času je nekaj časa namenjenega različnim igram in zabavnim aktivnostim. V začetku tedna otroci popoldan še plezajo, ostale popoldneve pa si popestrimo z različnimi delavnicami. Vsake počitnice so malce drugačne, saj poskrbimo za raznolike dejavnosti. Skupaj smo že spoznavali eksotične živali, ustvarjali, poslušali potopisna plezalna predavanja, šli na judo, se naučili nekaj novega na Lego računalniški delavnici in imeli celo cirkuške urice. V poletnem času obiščemo kopališče in se povzpnemo na bližnji hrib.
Tudi letos poleti so bodo enkrat na teden vaši otroci udeležili brezplačne lego ali znanstvene delavnice v Otroški akademiji.

Potrebna oprema

Otroci potrebujejo športna oblačila in obutev. V kolikor ima otrok lastno plezalno opremo, je zaželena, sicer jo brezplačno nudimo mi.

Cena in prijava

5-dnevni program: 149 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 92 EUR/otroka (do 13. ure)
4-dnevni program: 129 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 79 EUR/otroka (do 13. ure)
3-dnevni program: 104 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 69 EUR/otroka (do 13. ure)
2-dnevni program: 79 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 59 EUR/otroka (do 13. ure)
1-dnevni program: 44 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 34 EUR/otroka (do 13. ure)

Cena za celodnevni počitniški program vključuje strokovno vodstvo, opremo, malico in kosilo. Pri koriščenju možnosti samo dopoldanske udeležbe v ceno ni vključeno kosilo.
*Možna je rezervacija dopoldanskega programa in dodatno tudi kosila. V tem primeru velja cena dopoldanskega programa in doplačilo 7 eur na kosilo.

POPUSTI
Na polno ceno ima drugi otrok ima 10 %, tretji pa 15 % popusta.
Udeleženci naših rednih celoletnih skupin plezalne šole imajo 10 % popust.
Popusti se ne seštevajo!

Plačila

Za potrditev rezervacije je potrebno poravnati akontacijo v znesku 29 EUR najmanj 10 dni pred pričetkom programa, sicer se rezervacija termina ne upošteva. Akontacijo lahko poravnate na dva načina:

    1. na recepciji plezalnega centra (lokacija in urnik)
    2. prek nakazila na transakcijski račun podjetja – v kolikor želite znesek urediti preko nakazila, nam prosimo pošljite email in vam bomo poslali predračun.

Preostanek plačila uredite ob začetku termina na recepciji.

V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor prijavo odpoveste iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.
V kolikor bi posamezni termin zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo (sicer noben od terminov še ni odpadel).

Informacije

Prijavnica
Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.. Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Partnerji

Pri organizaciji počitniške plezalne šole sodelujemo z:

Otroška akademija

Komentarji