Za otroke med 6. in 14. letom starosti smo pripravili zabavne in zelo aktivne počitniške plezalne dni.

Počitniška plezalna šola poteka v času prvomajskihpoletnihjesenskih in zimskih (za osrednjo Slovenijo) šolskih počitnic. Otroci lahko pri nas preživijo od enega počitniškega dne do celega tedna. Med poletnimi počitnicami ste vabljeni, da z nami ostanete tudi več kot en teden.
Počitniški plezalni dan traja od 7.30. do 16.30. ure (celodnevni program), lahko pa otrok izkoristi samo dopoldanske plezalne aktivnosti, ki potekajo do 13. ure (delni program – samo do kosila, ki ni več vključeno v ceno).
Program bo izveden ob najmanj petih prijavljenih otrocih.

Program in potek

Jutranji zbor ob 7.30 v Plezalnem centru Ljubljana. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na izkušnje in starost.
1. DEL: od 7.30. do 13. ure + malica
Zberemo se med 7.30. in 8. uro. Za začetku se otroci na sprehodu in preko skupne igre dobro zbudijo, razgibajo in poskrbijo za splošno kondicijo. Sledi plezalni del, kjer osvajajo oziroma nadgrajujejo plezalno znanje. Plezajo na visoki steni s pomočjo vrvi, kjer se učijo tudi vrvne tehnike, ter na nizki – balvanski steni.  Med plezanjem imamo pavzo za malico.

KOSILO: okvirno ob 13. uri + počitek
Kosila nam dostavlja Catering Koren.

2. DEL: okvirno od 13.30. do 16.30. ure
V popoldanskem času je nekaj časa namenjenega različnim igram in zabavnim aktivnostim. V začetku tedna otroci popoldan še plezajo, ostale popoldneve pa si popestrimo z različnimi delavnicami. Vsake počitnice so malce drugačne, saj poskrbimo za raznolike dejavnosti. Skupaj smo že spoznavali eksotične živali, ustvarjali, poslušali potopisna plezalna predavanja, šli na judo, se naučili nekaj novega na Lego računalniški delavnici in imeli celo cirkuške urice. V poletnem času obiščemo kopališče in se povzpnemo na bližnji hrib.
Tudi letos poleti so bodo enkrat na teden vaši otroci udeležili brezplačne lego ali znanstvene delavnice v Otroški akademiji.

Potrebna oprema

Otroci potrebujejo športna oblačila in obutev. V kolikor ima otrok lastno plezalno opremo, je zaželena, sicer jo brezplačno nudimo mi.

Cena

5-dnevni program: 149 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 94 EUR/otroka (do 13. ure)
4-dnevni program: 129 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 85 EUR/otroka (do 13. ure)
3-dnevni program: 104 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 71 EUR/otroka (do 13. ure)
2-dnevni program: 79 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 57 EUR/otroka (do 13. ure)
1-dnevni program: 44 EUR/otroka (celodnevni program) oz. 33 EUR/otroka (do 13. ure)

Cena za celodnevni počitniški program vključuje strokovno vodstvo, opremo, malico in kosilo. Pri koriščenju možnosti samo dopoldanske udeležbe v ceno ni vključeno kosilo.
*Možna je rezervacija dopoldanskega programa in dodatno tudi kosila. V tem primeru velja cena dopoldanskega programa in doplačilo 7 eur na kosilo.

V kolikor se prijavljate kombinirano – kdaj dopoldan, kdaj cel dan, uredite plačilo za dopoldanski del in doplačilo 11 eur na posamezni popoldanski del.

POPUSTI
Na polno ceno ima drugi otrok ima 10 %, tretji pa 15 % popusta.
Udeleženci naših rednih celoletnih skupin plezalne šole imajo 10 % popust.
Popusti se ne seštevajo!

Prijava in odpoved

Prijava poteka preko spletnega obrazca prijavnica.

Prijava je potrebna vsaj en teden pred začetkom termina. V primeru prostih mest prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje 3 dni pred začetkom programa (v kolikor se program prične npr. v ponedeljek, nas lahko v petek dopoldan še kontaktirate, ali je morda prijava še mogoča).

Za potrditev rezervacije je potrebno urediti plačilo akontacije oziroma predplačila najmanj 10 dni pred pričetkom programa (oziroma ob prijavi).

V primeru odpovedi termina, ki jo opravite dan prej do 12. ure, vam lahko ob predloženem zdravniškem potrdilu za manjkajoči dan (ali več dni) naredimo dobropis. V drugih primerih povračilo ni možno. Enako velja za vračilo akontacije (v kolikor termin odpoveste dan prej do 12. ure in predložite zdravniško opravičilo).

Plačila

Predplačilo je potrebno urediti 10 dni pred začetkom termina oziroma ob prijavi (v kolikor se prijavljate pozneje). Plačilo lahko uredite na dva načina (željeni način označite v prijavnici):

  1. na recepciji plezalnega centra (lokacija in urnik odprtja).
    Plačilo je možno z gotovino ali s kartico. Ob urejanju plačila lahko uredite ali akontacijo (29 eur) ali celoten znesek. V kolikor uredite le akontacijo, preostanek plačila uredite ob pričetku programa, prav tako na recepciji plezalnega centra. Znesek je akontacije je 29 eur.
  2. po predračunu (preko nakazila na TRR)
    V kolikor želite predplačilo urediti po predračunu, je potrebno urediti celoten znesek. Predračun vam pošljemo na email in plačilo uredite preko nakazila na TRR.

 

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si.. Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Partnerji

Pri organizaciji počitniške plezalne šole sodelujemo s:

Komentarji