Plezalni tabor v naravi za odrasle

SUPER PLEZALNA DRUŽBA, SVEŽ ZRAK IN SONCE!


TERMIN

jesen 2018
Vodji tabora sta Miha Kern in Laura Dovč.

CENA

Cena/osebo za tri dni (dve nočitvi) - 245€,
za dva dni (ena nočitev) pa 195€.

PRIJAVA

Prijave 10 dni pred pričetkom na info@plezalnicenter.si s plačilom akontacije.

Čeprav nam plezanje na umetnih plezalnih površinah ponuja ogromno izzivov in rekreacijo v vseh vremenskih pogojih, je plezanje v naravi posebna izkušnja, ki je ne smete zamuditi. Skala ponuja raznolike oblike oprimkov, stopov, vsaka smer je unikatna, zato plezanje v skali predstavlja nadgradnjo plezanja na umetnih stenah. Poleg prvinskega občutka ob dotiku z naravno skalo, ima plezanje v naravi tudi to prednost, da se gibamo na svežem zraku in soncu. Plezalni tabori v naravi so primerni za vse starosti in tako za manj izkušene odrasle plezalce, ki bi si želeli nabrati nepreceljivih izkušenj pri plezanju v naravi, kot tudi za tiste z več plezalne kilometrine, ki nimate prave družbe, s katero bi se odpravili v plezališče. Ob strokovnem usmerjanju naših inštruktorjev športnega plezanja z večletnimi izkušnjami s poučevanjem odraslih, boste nadgradili svojo plezalno tehniko s plezanjem v naravni skali in se naučili še kakšnega trika, ki vam bo pomagal napredovati pri plezanju nasploh.

Plezalni tabor je odlična izbira za vse, ki želite preživeti aktivne dneve na svežem zraku v družbi s podobno mislečo druščino plezalcev.

Tabor poteka v okviru Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PROGRAM*

1. DAN: Ob 8. uri se dobimo pred Plezalnim centrom Ljubljana in se skupaj odpeljemo proti Buzetu (za prevoz poskrbite sami). Plezanje v plezališču Kamena Vrata.
2. DAN: Plezanje v Čepićih.
3. DAN: Plezanje v okolici Buzeta. Proti večeru se odpravimo proti domu.

*Program je okviren in je odvisen od vremenskih razmer ter vaših želja / plezalnega znanja.

NASTANITEV

Nastanitev in zajtrk sta vključena v ceno. Nastanitev bomo imeli v bližini Buzeta/Žminja, za ostalo hrano poskrbite sami. Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli inštruktorji.

OPREMA

Priporočljiva je osebna plezalna oprema – plezalke, pas in plezalna čelada. V kolikor imate tudi vrv in sisteme, jih prinesite s seboj. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi. Ne pozabite na plastenko za pijačo, osebne dokumente in zdravstveno izkaznico.

PRIJAVE IN PLAČILO

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si.

Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom poravnati akontacijo v višini 30€ na transakcijski račun Plezalnega društva Nulta gravitacija.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Plezalno društvo Nulta gravitacija
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 5087 436 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: tabor odrasli, priimek udeleženca
Sklic: SI00 09-2018

Komentarji