Plezalni tabor je namenjen športnemu plezanju v naravi in je primeren za vse plezalce iz našega ter vseh drugih slovenskih in tujih plezalnih društev/klubov. Primeren je za otroke in mladino od 9. do 18. leta starosti, za bolj izkušene plezalce in začetnike.
Na taboru bomo spoznavali in nadgrajevali varno skalno plezanje v urejenih plezališčih. Plezali bomo v okolici Buzeta (Istra), kjer se nahaja veliko raznolikih plezališč.
Za varnost, dobro počutje in pravo športno vzdušje bomo skrbeli licencirani inštruktorji športnega plezanja, ki imamo večletne izkušnje s športnim izobraževanjem in usmerjanjem mladine.

Tabor poteka v organizaciji Društva za razvoj plezalne kulture.

Program

1. DAN: Ob 8. uri se dobimo pred Plezalnim centrom Ljubljana in se skupaj odpeljemo proti Buzetu (za prevoz poskrbite starši). Plezanje v plezališču Kamenih vratih in Kompanju.
2. DAN: Plezanje v Ponte Portonu in Buzetskem kanjonu.
3. DAN: Plezanje v Kompanju. Starše pričakujemo po 16. uri v hostlu, kjer spimo.

Nastanitev

Spali bomo v hostlu Roč. Hrano si bomo pripravljali sami v skupni kuhinji. Za varnost, dobro počutje in športno vzdušje bomo skrbeli inštruktorji.

Oprema

Priporočljiva je osebna plezalna oprema – plezalke, pas in plezalna čelada. V kolikor imate tudi vrv in sisteme, prinesite le te s seboj. Vso plezalno opremo si bo mogoče tudi brezplačno izposoditi. Ne pozabite na plastenko za pijačo in zdravstveno izkaznico.

Cena

195 EUR/otroka za 3-dnevni tabor oz. 115 EUR/otroka za 3-dnevni tabor za srednješolce, udeležence naše plezalne šole*
*Cena vključuje spanje, zajtrk, malico in kosilo oziroma večerjo, strokovno vodstvo in uporabo opreme za vse dni tabora.
POPUSTI: 

  • 10 % popust za ostale udeležence naših rednih plezalnih programov (srednješolci imajo posebno ceno).
  • 10 % popust za drugega otroka.
  • 15 % popusta za tretjega otroka.

Popusti se ne seštevajo!

Prijave in plačilo

Prijave zbiramo na info@plezalnicenter.si. Število mest je omejeno na največ 20 udeležencev!
Za potrditev rezervacije je potrebno vsaj 10 dni pred pričetkom (oz ob prijavi) poravnati akontacijo v višini 30€ na transakcijski račun Društva za razvoj plezalne kulture.

PODATKI ZA NAKAZILO AKONTACIJE:
Društvo za razvoj plezalne kulture
Pesarska cesta 10
1000 Ljubljana
TRR: IBAN SI56 6100 0001 6145 609 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Namen: ime tabora, priimek udeleženca

Tabor bo organiziran v razmerju varovanci : inštruktorji= 6 : 1. Udeleženci srednješolci, ki plačajo posebno ceno, niso zajeti v zgornja razmerja varovanci : inštruktorjem. Tabor bo izpeljan ob vsaj 6 prijavljenih udeležencih.
V primeru odpovedi prijave, vam akontacijo vrnemo ob predložitvi zdravniškega potrdila. V kolikor se prijava prekliče iz drugih razlogov, akontacijo zadržimo.
V kolikor bi tabor zaradi opravičljivih razlogov odpadel, bomo prijavljene o tem pravočasno obvestili in vrnili plačano akontacijo.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke) ali na info@plezalnicenter.si. Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Komentarji