V plezalnem centru organiziramo plezalno praznovanje rojstnega dne za otroke. Poskrbimo za strokovno vodeno plezalno animacijo v dolžini 90 minut in vso potrebno plezalno opremo.

Na balkonu s pogledom na Veliko plezalno dvorano ali v Sobi z razgledom pripravimo mizo za pogostitev, hrana in pijača pa je v domeni gostitelja. Pripravimo vam tudi vabilo na dogodek, ki ga lahko posredujete udeležencem rojstnega dne.

Otroci potrebujejo lastne šolske copate/balerinke.

 

KAJ NUDIMO?

  • strokovno vodena plezalna animacija v dolžini 90 minut
  • prostor za pogostitev
  • vabilo na praznovanje rojstnega dne

Število otrok je do največ 15. Datum praznovanja je potrebno sporočiti najmanj teden dni pred dogodkom in ga potrditi s plačilom.

Minimalna povprečna starost je 6 let. Za mlajše lahko pripravimo drugačno praznovanje (v drugi dvorani in skrajšan termin).

VTISI

Mamica Nina (Januar 2015): Današnje praznovanje je bilo super! Otroci so ful uživali. Tudi inštruktorja sta bila neverjetna, kako sta jih uspela ukrotiti. Mi še domov nismo prišli, ko sta obe že spraševali, kdaj lahko gresta spet plezat. :)

INFORMACIJE

Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov info@plezalnicenter.si ali nas pokličite na: +386 (0)68 61 32 14 (koordinatorka programov za otroke). Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Praznovanja so možna ob vikendih (dopoldan in popoldan).

Komentarji