Čeprav nam plezanje na umetnih plezalnih površinah ponuja ogromno izzivov in rekreacijo v vseh vremenskih pogojih, je plezanje v naravi posebna izkušnja, ki je ne smete zamuditi. Skala ponuja raznolike oblike oprimkov, stopov, vsaka smer je unikatna, zato plezanje v skali predstavlja nadgradnjo plezanja na umetnih stenah. Poleg prvinskega občutka ob dotiku z naravno skalo, ima plezanje v naravi tudi to prednost, da se gibamo na svežem zraku in soncu.

Plezalni izleti v naravi so primerni za vse starosti in tako za manj izkušene odrasle plezalce, kot tudi za tiste z več plezalne kilometrine, ki nimate prave družbe, s katero bi se odpravili v plezališče. Ob strokovnem usmerjanju naših inštruktorjev športnega plezanja z večletnimi izkušnjami s poučevanjem odraslih, boste nadgradili svojo plezalno tehniko s plezanjem v naravni skali in se naučili še kakšnega trika, ki vam bo pomagal napredovati v plezanju nasploh. Obenem se udeleženci naših plezalnih izletov zabavate tudi v družbi drug drugega.

Plezalni izlet je odlična izbira za vse, ki želite preživeti super dan na svežem zraku v družbi s podobno mislečo druščino plezalcev.

Izlet organizira Društvo za razvoj plezalne kulture.

Termin izleta

  • 6. december 2015: Izlet v naravno plezališče (Izbira lokacije je odvisna od vremenski razmer, zato bo določena naknadno.)

Zbor udeležencev je ob 8:30 pred Plezalnim centrom Ljubljana.

Prevoz

Za prevoz na izlet poskrbite sami. Pred odhodom se bomo organizirali in se porazdelili po avtomobilih. Stroške za gorivo si boste delili.

Potrebna oprema

V kolikor imate svojo plezalno opremo (plezalnike, plezalni pas, vrv, varovalne sisteme, čelado), jo prinesite s seboj. Če plezalne opreme nimate, vam jo bomo posodili BREZPLAČNO. Pred odhodom bomo pregledali opremo in dopolnili morebitne manjkajoče stvari.

Pogoji prijave

Za udeležbo se je potrebno prijaviti najmanj 5 dni pred izletom na e-naslov info@plezalnicenter.si.

Udeleženci plezalnega izleta, morajo biti člani Društva za razvoj plezalne kulture. V kolikor še niste član, morate predhodno poravnati članarino za tekoče leto, ki znaša 27 EUR. Za nove člane društva je prvi izlet brezplačen!

Plačilo članarine in/ali izleta uredite z nakazilom na transakcijski račun društva, ko vam na vaš elektronski naslov pošljemo račun.

Informacije

Dodatne informacije po telefonu: +386 (0)68 61 32 11 (koordinatorka programov za odrasle) ali na info@plezalnicenter.si. Koordinatorka je dosegljiva na telefon od ponedeljka do petka med 10. in 16. uro.

Komentarji