Poznate neprijeten občutek zategnjenosti vseh mišic v telesu, bolečin v hrbtu in v nogah ter boleč vrat? Vse to so precej pogoste nevšečnosti, ki jih dobro poznamo vsi športniki, rekreativni ali profesionalni, zaradi tempa življenja pa je vsesplošna napetost telesa zelo pogosta tudi, ko nismo pretiravali s športno aktivnostjo. Najboljša rešitev za to, da se znebimo teh bolečin in otrdelih mišic je masaža.

S pomočjo dobre masaže se lahko sprostite in znebite bolečin ter napetosti v telesu tudi v Plezalnem centru Ljubljana, v Sobi z razgledom (3. nadstropje) na zeleno okolico. Za vaše utrujene mišice poskrbi izkušena maserka Špela Petač (Špelin plejs). Preverite, kateri termin vam ustrezajo in privoščite svojemu telesu in duši pošteno dozo razvajanja.

Termini in rezervacije

Termin: Torek in Četrtek, od 16. do 21. ure

– Masaža hrbta (30 min): 25 EUR
– Masaža celega telesa (60 min): 35 EUR

Kontakt za informacije in rezervacije:
Tel.: 040 329 945
E-naslov: spelin.plejs@gmail.com

Špelin plejs

Katero masažo lahko izberete?

  • MASAŽA CELEGA TELESA (60 min)

Od januarja 2015 dalje si lahko ob torkih in četrtkih privoščite nekaj več zase. Špelin plejs v plezalnem centru izvaja masaže telesa, prilagojene željam vsakega posameznika. Špela uporablja in kombinira prijeme iz različnih vrst masaž, ki se jih je z leti priučila in za katere meni, da se odlično dopolnjujejo med seboj. Poskuša se prilagajati potrebam posameznika in se z njim ob primeru kakršnih koli težav tudi posvetuje. Masaža traja 60 minut.

  • MASAŽA HRBTA (30 min)

Hrbet je steber telesa za katerega moramo lepo skrbeti. Pravilna drža, ustrezne vaje, masaža … vse to pripomore k zdravemu življenju vašega hrbta. Z masažo hrbta vam bo Špela (Špelin plejs) ogrela in sprostila hrbtne mišice, raztegnila celotno hrbtenico, poskrbela za dovod kisika v vaše mišice, da se lahko bolje in hitreje regenerirajo. Vsa hrbtenica je po masaži prekrvavljena, sproščena in pripravljena na nove izzive. Masaža traja 30 minut.

Kdo poskrbi za vaše telo?

  • ŠPELA PETAČ (ŠPELIN PLEJS) je simpatična punca, ki je svojo strast in veselje našla v masiranju. Začela je s klasično masažo, katera sprosti telo, izboljša prekrvavitev in še kaj, vendar je takoj ugotovila, da potrebuje več znanja. Potem se je odločila za refleksoterapijo, kjer je podrobno spoznala stopala. Z željo po drugačnem pristopu gledanja telesa je končala tečaj Tuina terapije. Tuina je stara kitajska medicinska masaža, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine, ter na filozofskem razumevanju zdravja, bolezni, življenja in smrti. Piko na I je dodala še z ortopedsko masažo, kjer je vse znanje združila v celoto.